Marc Coucke is peter geworden

Vlaanderens bekendste zakenman Marc Coucke is ere-peter geworden van Nang Faa, het olifantje dat op 20 mei geboren werd in ons park. Coucke (50) maakte het nieuws woensdagavond zelf bekend in Café Corsari, dat voor één keer werd omgedoopt tot Café Coucke.

Het peterschap van Marc kadert in de lancering van de Pairi Daiza Foundation, een stichting waarmee het park projecten steunt die tot doel hebben het behoud van bedreigde diersoorten en hun biotoop overal ter wereld. Eén van onze pilootprojecten is de strijd tegen olifantenherpes, een dodelijke en voorlopig ongeneeslijke ziekte die jonge olifantjes zowel in dierenparken als in het wild op 48 uur fataal kan worden. Het project krijgt dankzij zijn genereuze peter meteen een vliegende start.

Samen met zijn twee dochters Chloe (11) en Alysée (7) bracht Marc Coucke dinsdag een bezoek aan Pairi Daiza en maakte kennis met zijn nieuwe petekindje Nang Faa.

 

 

Filmpje: Cafe Corsari