Interview: Kurt Heerman van Neverland Themepark Projects

Frequente pretparkbezoekers hebben het tijdens een parkbezoek vaak over “de totaalbeleving” van een attractie. Wat is dat nu juist, die “totaalbeleving”?


Alles begint uiteraard met een goede attractie. Deze attractie op zich kan al de nodige spanning of verbazing opwekken bij de bezoeker, zoals bijvoorbeeld een spannende achtbaan. Bedenk bij deze attractie eens een prachtig thema, sfeervolle uitgelichte taferelen, aanstekelijke muziek en een prachtig uitgewerkt verhaal. Je hebt het gevoel dat je als het ware even wordt ondergedompeld in een andere (fantasierijke) wereld. Dan mogen we spreken van een “totaalbeleving”.

De prachtige decors die vaak voorkomen in pretparken of dierentuinen, komen er uiteraard niet vanzelf. Met dit in het achterhoofd, trok Themeparkfreaks onlangs naar Neverland een producent gespecialiseerd in het maken van zulke decors. Na een uitgebreide rondleiding spraken we met de CEO van het bedrijf Kurt Heerman, “Neverland Themepark Projects”  gelegen te Hofstade, nabij de stad Aalst.

Klik hier voor het interview.