Nieuwe baanbrekende attractie voor Universal Orlando!

In de afgelopen 25 jaar heeft Universal Orlando tal van ‘s werelds meest ongelooflijke ervaringen gecreëerd door emotionele verhalen, tijdloze personages en innovatieve technologieën te combineren. King Kong, een van de meest monumentale figuren in de filmgeschiedenis, krijgt de hoofdrol in de nieuwe baanbrekende attractie voor 2016.

Dit nieuws heeft Universal Orlando vandaag zelf aangekondigd. De nieuwe unieke attractie komt te liggen in Universal Islands of Adventure – “Skull Island: Reign of Kong”.

Universal Orlando - Nieuwe baanbrekende attractie 2

De bezoekers zullen gevaarlijke jungles doorkruisen, oude vervallen tempels ontdekken en vijandige inboorlingen ontmoeten, maar dit is nog maar het begin. Tijdens de rest van de excursie zullen de bezoekers grotten moeten doorkruisen met prehistorische wezens en komen de bezoekers oog in oog te staan met de reusachtige King Kong zelf.

Universal Orlando - Nieuwe baanbrekende attractie 3

Universal vertelt: “Toen we de concept arts begonnen te maken voor de volgende grote attractie in Universal Orlando Resort zaten we allemaal met dezelfde vraag. Hoe maken we deze ervaring groots? De sets, de personages en zelfs het verhaal, alles zal heel groot gemaakt worden om de ervaring extra indrukwekkend te maken.”

Universal Orlando - Nieuwe baanbrekende attractie 4

Met deze attractie willen ze er voor zorgen dat King Kong nooit vergeten zal worden. “We hebben er alles aan gedaan om u in een krachtige intense strijd te wikkelen die zal draaien om te overleven.”