Voetbalsterren komen naar Holiday Park

Op 10 mei organiseert Holiday Park een signeersessie met de spelers van TSG 1899 Hoffenheim. De spelers met de kleuren blauwwit zullen die dag naar het park komen om hun fans te ontmoeten.

Zowel TSG als Holiday Park zijn twee sterke partners in de regio Rhein-Neckar. Daarom organiseren ze samen het familie-evenement. Naast de signeersessie met de beroemde spelers zullen er ook nog tal van andere activiteiten plaatsvinden die draaien rond het voetbal. Fans van TSG zullen het park kunnen betreden aan een verminderd tarief.

Alle gasten die in TSG fan-outfit komen (sjaals, mutsen, truitjes,…) zullen een korting op de  toegangsprijs aangeboden krijgen. De fans kunnen die dag binnen aan €18,99 in plaats van €29,95, wat een mooie korting van 11 euro betekend.

Naast Wicky en Halvar zal ook hun Scandinavische vriend, Eland Hoffi, van TSG de gasten verwelkomen. Zij zullen de hele dag diverse activiteiten organiseren zoals vaardigheidstrainingen en strafschoppen opmeten met een snelheidsmeter. Ook een quiz voor zowel jong en oud wordt georganiseerd. Het hoogtepunt is een signeersessie met de spelers van TSG 1899 Hoffenheim om 14:30 uur.