Great Yarmouth Pleasure Beach krijgt een nieuwe achtbaan in 2015

Het Engelse pretpark Great Yarmouth Pleasure Beach gelegen te Norfolk, op het meest rechtse punt van het eiland, opent dit jaar een nieuwe achtbaan.
Het zou gaan om een spinning coaster van de SBF Visa Group. Verwacht geen spectaculaire achtbaan want meer dan een 8-figuur wordt er niet afgelegd. De mini achtbaan zou in 2013 nog tentoongesteld zijn geweest tijdens een expo van de IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions). Een video van de nieuwe achtbaan kan je hieronder bekijken:

Het parkje heeft reeds 3 achtbanen. Een Big Apple, momenteel de kleinste achtbaan van het park. “Roller Coaster” een houten achtbaan van 1932 die nog werkt met een brakeman. Als laatste staat er een spinning wilde muis van Fabbri die de naam “Family Star” heeft.

@Rcdb: Big Apple
@rcdb: Family Star
@rcdb: Roller Coaster

In het park staan nog verschillende andere attracties zoals een 4D cinema, Disko Coaster, een soort Frisbee, Freefall, Fun House, Go karts, Spookhuis, Log Flume en Schommel schip.