Terra Mitica bouwt Egyptisch hotel

Terra Mitica in Spanje is bezig met de bouw van hun eerste hotel. Het hotel zal helemaal in het teken van Egypte komen. Het hotel wordt gebouwt op een oppervlakte van 24.5002 meter en er zullen 346 kamers komen.

Het nieuwe hotel is een van de prioriteiten van de Aqualandia groep. De investeringen zullen ongeveer 30 miljoen bedragen en men hoopt het hotel te kunnen openen in juni van 2016.

Het 4 sterren hotel zal in 2 fases gebouwd worden. In de eerste fase zullen er 226 kamers gebouwt worden, waaronder suites, junior suites, een groot zwembad, jacuzzi’s, multifunctionele zalen en tuinen.

In de tweede face die een jaar later moet klaar zijn, wordt het aanbod uitgebreid met 120 kamers. Van zodra het hotel de deuren opent, wilt het park 365 dagen per jaar open blijven. Als het succesvol blijkt te zijn, wordt het project verlengd.

In de toekomst zijn er nog twee andere hotels voorzien. Zo zouden er in totaal 4000 kamers aangeboden worden. Terra Mitica ligt in Benidorm en kan daardoor rekenen op veel toeristen.

Terra Mitica heeft 4 achtbanen. Een junior achtbaan van Zamperla, een houten achtbaan die 92km/u gaat, een Vekoma SLC (Zoals de Vampire van Walibi Belgium) en een 4 dimensionale wing coaster van Intamin.

Bron: themeparkzone.es