Bouwwerken gaan de hoogte in bij Attractiepark Rotterdam

Het nieuwe toekomstige pretpark Attractiepark Rotterdam is nu echt begonnen met de bouw van het uniek transportabel restaurant dat 42 meter hoog zal worden. De attractie zal dit jaar nog openen en wordt zo de eerste attractie van het pretpark.

 

Na de verschillende voorbereidende bouwwerkzaamheden zijn de werken van de eerste attractie nu ook de hoogte in gegaan. Het wordt een toren van ruim 42 meter hoog met bovenaan een restaurant. In dit restaurant zullen ongeveer 70 mensen tegelijk kunnen genieten van heerlijk eten en een fenomenaal uitzicht over Rotterdam.

Ruim 4 jaar is Hennie van der Most (de man achter het attractiepark) bezig geweest met het bedenken en de ontwikkeling van deze spectaculaire restauranttoren. Het unieke aan deze toren is de verplaatsbaarheid. Het restaurant zal door middel van 12 trucks getransporteerd kunnen worden en weegt maar liefst 120 ton. De attractie kan op 1 week tijd worden opgebouwd.

 

Deze toren zou dus op iedere gewenste plek opgebouwd kunnen worden, maar het is Attractiepark Rotterdam die met de primeur gaat lopen. De attractie lag eerder dit jaar nog opgeslagen bij de Van der Most Beheer III B.V. in het Nederlandse dorpje Schuinesloot, niet ver van Attractiepark Slagharen.

 

De restauranttoren wordt niet het enige restaurant in de lucht voor het pretpark. Attractiepark Rotterdam gaat namelijk twee grote bestaande torens ombouwen tot 2 restaurants waar bezoekers op 90 meter hoogte zullen kunnen eten.

 

Alles wat je moet weten over het toekomstige pretpark, de attracties, de laatste nieuwtjes en de nieuwste bouwupdates, kan je hier volgen en bekijken.

 

 

 

Foto’s: Attractiepark Rotterdam