Thorpe Park verrast met levend reclamebord in Londen

Thorpe Park heeft een gruwelijk reclamebord onthuld in Londen waarop ‘Walkers’ zich tegoed doen aan bloed en ingewanden, op hun exclusieve Walking Dead mazes te promoten. Dit ter ere van de lancering van het jaarlijkse Halloween-evenement Fright Fest, dat van start gaat op 29 september. Het park belooft dat dit grootser wordt dan ooit en langer.

 

Het levende reclamebord dat onthuld werd in Londen, waar passanten ondergedompeld werden in het bloed, werd gemaakt door het gebruik van 50 kilogram dierlijke ingewanden en bloed.

Thorpe Park heeft een exclusieve deal kunnen sluiten met het Amerikaanse televisienetwerk AMC om twee live action mazes te openen die in het teken staan van de tv-serie “The Walking Dead”. De maze komt er naar aanleiding van de première van het 8ste seizoen van de serie op 23 oktober en de 100ste aflevering.

 

De Mazes

Bij de indoor maze “The Walking Dead: Living Nightmare” zullen de bezoekers enge en iconische scenes ontdekken afkomstig uit de serie. In de maze zitten exclusieve scenes uit seizoen 7. De bezoekers sluiten zich aan bij andere overlevenden die de dood in de ogen staren en overgeleverd zijn aan de genade van Negan.

In “The Walking Dead: Sanctum” zullen de bezoekers een outdoor maze beleven, die nergens mee te vergelijken valt. Ze stappen in de voetsporen van de overlevenden en moeten zich een weg zoeken tussen de Walkers, met het risico gevangen te worden.