Koningskermis Rotterdam: 17 april 2020 – 5 mei 2020

De Koningskermis van Rotterdam vindt dit jaar plaats van 17 april tot en met 5 mei 2020. Het evenement vindt plaats op de Schiehaven, niet ver van Attractiepark Rotterdam. Op de meeste dagen gaat de kermis van start om 13 uur en is geopend tot 23 uur. In de weekends kan dit op sommige dagen zelfs 1 uur worden. Dit jaar komen er ongeveer 60 attracties waarvan 13 van het type grootvermaak.

 

KERMIS GEANNULEERD WEGENS COVID-19

 

Achtbaanfans kunnen terecht in de familieachtbaan van J.F.A. van Dam, dit is een achtbaan met de gekende Big Apple / Wacky Worm lay-out, maar met draaiende karretjes! Na een jaar afwezigheid staat er dit jaar opnieuw een Wilde Muis achtbaan met draaiende karretjes, maar deze keer gaat het op de Super Mouse van De Voer.

Nieuw dit jaar zijn de Reactor van Moonen, de Dance Jumper van Ruitenberg-Sipkema en de gloednieuwe Toxic van Moonen. Meer thrillrides vinden we terug met de Break Dance van Zuidema of de Booster van de Gebroeders Regter.

De volledige attractielijst van het grootvermaak kan u hieronder terugvinden.

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Reactor – Moonen
Viva Las Vegas Doolhof – Arjaans
Familieachtbaan – JFA van Dam
Big Wave – Van Duin
Autoscooter – J.A. Kars
Toxic – Moonen
Jumbo – Ordelman
Booster – Gebr. Regter
Ghost Villa – Sipkema-Bartling
Funhouse Crazy Circus – Spelbrink-Straathof
Super Mouse – J. de Voer
Break Dance – Zuidema
Dance Jumper – Ruitenberg-Sipkema

 

 

 

 

 

Bron: De Kermisgids. Let op: deze overgenomen verpachtingslijst is onder voorbehoud. Wijzigingen in de lijsten zijn altijd mogelijk. De Kermisgids / Themeparkfreaks.eu zijn derhalve niet verantwoordelijk voor (te snel) foutief overgenomen gegeven