Voor Halloween werft Walibi Belgium 380 extra talenten aan

Deze herfst viert Walibi de 25ste verjaardag van zijn Halloween-seizoen en presenteert de meest griezelige editie ooit. Om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen worden er de komende weken 380 figuranten, kostuumontwerpers en make-upartiesten aangenomen.

 

Zoals elk jaar opent Walibi zijn deuren van 12 oktober tot 3 november voor een griezelig Halloweenseizoen. Het park en de attracties worden voor de gelegenheid volledig omgetoverd, met een heleboel monsters die ronddwalen tot grote schrik van de bezoekers. Dit jubileumjaar belooft dan ook enger dan ooit te worden!

Het park is daarom op zoek naar 340 figuranten, 40 make-upartiesten en 9 kostuumontwerpers om van het evenement een overvalst succes te maken.

 

Ook dit jaar organiseren we een Halloween rekruteringscampagne: naast de vaste groep enthousiaste medewerkers die elk najaar terugkeert om onze bezoekers schrik aan te jagen, zijn we altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s. De aantrekkingskracht van ons aanbod ligt zeker in de specifieke profielen die we zoeken, maar ook in het unieke karakter van de ervaring en de omgeving waarin de medewerkers zullen werken. Tijdens de Halloweenweken bruist het park vnog meer dan anders.

Luis de la Serna, verantwoordelijke aanwerving Walibi Belgium-Aqualibi

 

Voorwaarden en selectieprocedure:

Kandidaten moeten liefst ouder zijn dan 18 jaar, beschikbaar zijn tijdens de hele Halloweenperiode en flexibel zijn, aangezien het park op sommige avonden tot 22u open zal zijn.

Sollicitanten die graag deel willen uitmaken van dit avontuur dienen vóór 15 juli te solliciteren op de Jobs-pagina en aan te geven voor welke functie ze zich kandidaat willen stellen (figurantenkostuumontwerpers en make-upartiesten). Na het invullen van een kort formulier, kunnen ze ook een videopresentatie insturen, om hun slaagkansen te vergroten.

 

Kandidaten worden vervolgens uitgenodigd om deel te nemen aan castings:

  • Figuranten: 24, 25 en 26 juli
  • Make-up artiesten: 27 juli, 3, 7 en 14 augustus

 

Verdere castings zullen georganiseerd worden indien nodig.