Freizeitpark Plohn kondigt komst nieuwe attractie aan voor 2025

Het Duitse pretpark Freizeitpark Plohn blijft investeren. Dit jaar opende nog maar net een nieuwe attractie en het park kondigt al de volgende nieuwigheid aan. Het gaat om een grote schommelattractie.

 

In Freizeitpark Plohn opende dit jaar de nieuwe attractie Dazzling Dan´s Fuselschleuder. Dit is een Jet Ski-attractie van Zierer. Deze werd in een leuk westernthema gestopt.

 

 

Maar het park zal opnieuw niet stilzitten, want ook volgend jaar staat er een nieuwe attractie op de planning. Het gaat om een attractie van het type Wild Swing van ART Engineering. Dit type attractie blijkt de laatste jaren enorm populair te worden. Zo openden er al exemplaren in Erlebnispark Tripsdrill, Fantasiana, Potts Park, Familypark en Edelwies. Ook in België zal volgend jaar een exemplaar van dit type openen in Plopsa Coo.

 

 

Bron en foto: Freizeitpark Plohn