Tiki Taki XXL wordt een nieuwe thrill ride voor Duitse kermissen

De Duitse exploitant Robert Paulsen zal in 2025 uitpakken met een nieuwe thrill ride. Dit wordt Tiki Taki XXL, een XXL schommel die gebouwd zal worden door de Nederlandse fabrikant KMG.

 

De Duitse exploitant Robert Paulsen uit Hamburg heeft een nieuwe attractie aangekondigd. Het gaat om Tiki Taki XXL, een heuse thrill ride. De attractie is momenteel in aanbouw bij de Nederlandse fabrikant KMG en moet in 2025 volledig klaar zijn. De attractie wordt een XXL-schommel. Het design werd dan weer gemaakt door reclamebureau Schoenberg Designagentur.

Als alles goed verloopt zal de première plaatsvinden op de Hamburgdom van 2025. Alles rond deze nieuwe attractie kan gevolgd worden via de facebookpagina van de attractie, Tiki Taki XXL. Er werd ook al een domeinnaam vastgelegd met tikitaki-xxl.de, maar de website zelf was op moment van schrijven nog niet actief.

 

 

Bron en foto: Tiki Taki XXL