Fotoalbum: Efteling – mei 2024

Op dinsdag 14 mei trok Themeparkfreak Nathan naar de Efteling. Het was alweer enkele maanden geleden dat hij nog genoot van zijn Eftelingabonnement en in de tussentijd waren enkele zaken grondig vernieuwd. Zo waren De Vliegende Hollander en Joris en de Draak opnieuw open na enkele maanden winteronderhoud en kon ook het kasteel van Doornroosje opnieuw bewonderd worden na een grote opknapbeurt. Daartegenover stond helaas dat Baron 1898 in onderhoud was en dat Piraña nog steeds opgeknapt wordt. Ook het ingangsgebied van de Efteling is momenteel niet zo magisch door de bouw van het Efteling Grand Hotel en een grondige update van de parking.

Het was een aangenaam warme lentedag en het park was niet druk. We hadden dus ruim de tijd om van alle attracties te genieten en ook een rondje door het Sprookjesbos kon niet ontbreken. Bovendien was de Efteling tijdens deze periode extra mooi door de Rododendron, een struik met prachtige paarse bloemen die slechts enkele weken per jaar op hun mooist zijn, en zo heeft de Efteling er behoorlijk veel. Geniet hieronder van het fotoalbum!