Scare Awards & Scare Event 2024 in Avonturenpark Hellendoorn

De zomer is in aantocht maar op zaterdag 18 mei gaan de temperaturen in Avonturenpark Hellendoorn eerst flink dalen. Deze zaterdag gaat het avonturenpark al helemaal op in griezelsferen om Halloween te vieren. De langverwachte 4e editie van de Scare Awards en het Scare Event vind dan plaats. Dit jaar belooft het een buitengewone ervaring te worden, een ode aan de Scare en Halloween industrie, vol spanning, sensatie en verrassingen voor alle liefhebbers van het macabere en het mysterieuze.

 

Het Scare Event biedt een volledige dag vol activiteiten en spanning. Vanaf 10:30 uur kunnen bezoekers het park betreden en genieten van alle attracties die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Maar de echte duisternis begint pas wanneer de avond valt. Vanaf 17:30 uur opent de Scare Markt in Restaurant de Berghoeve zijn deuren, waar bezoekers kunnen genieten van diverse stands en activiteiten.

 

Tijdens het evenement worden verschillende workshops gehouden. Perry Mulder zal een Scare Training geven op Scare Building en zal tips delen over hoe je het beste uit deze ervaring kunt halen. Daarnaast zal Epic FX een workshop verzorgen waarin de experts theoretische kennis delen, evenals informatie over hygiëne en veiligheid. Deelnemers krijgen vervolgens de kans om zelf met grime en applicaties aan de slag te gaan.

 

Voor de inspirerende presentaties en de uitreiking van de Scare Awards kunnen bezoekers terecht in het Gouden Theaterpaleis. Hier zullen gerenommeerde sprekers, waaronder Benjamin Murck (Leisure Expert Group), die betrokken is bij de creatie van Scary Prairie en Western Nightmares in Attractiepark Slagharen, Aniba Entertainment, en Koen van Dommelen (vrijwilligers evenement The Horror Zone) hun inzichten delen.

 

Een hoogtepunt van het Scare Event is de uitreiking van de Scare Awards. In totaal worden 6 prijzen toegekend, waaronder ‘Best Concept’, ‘Best Scare Actors’, ‘Best Make-Up’, ‘Best European Event’, ‘Best New Maze’ & ‘Best Event’. Deze worden bepaald door een jury die te vinden is op de officiële website van de Scare Awards. Daarnaast wordt ook de ‘Publieksprijs’ uitgereikt, die kan worden bepaald door te stemmen op www.scareawards.nl.

 

Als onderdeel van het Scare Event 2024 worden de prestigieuze Scare Awards uitgereikt, waarbij de beste prestaties in het Halloween en Scare entertainment worden erkend. Genomineerden zijn onder andere Toverland Halloween Nights, Halloween Fright Nights van Walibi Holland, Traumatica: Festival of Fear van Europa Park, Western Nightmares van Attractiepark Slagharen, en meer. Deze genomineerden vertegenwoordigen het beste van de branche en strijden om de felbegeerde awards tijdens het evenement in Avonturenpark Hellendoorn.

 

Om de ervaring compleet te maken, kunnen bezoekers ook genieten van heerlijke maaltijden met behulp van de snackvouchers, die extra bij het ticket kunnen worden besteld.

 

Het Scare Event belooft ook dit jaar weer vernieuwend en exclusief te zijn. Met een line-up van inspirerende sprekers, spannende activiteiten en verrassingen die je de rillingen over de rug zullen doen lopen, is dit een evenement dat je niet wilt missen.

 

Tickets voor het Scare Event zijn nu verkrijgbaar op www.scareevent.nl.

Be there or be scared, en vier met ons de Scare en Halloween industrie!