Bobbejaanland pakt uit met spetterende duikshow ‘The Lost Gold’

Plezantste land laat zich deze zomer van haar meest avontuurlijke kant zien. Vanaf 29 juni vindt de nieuwe duikshow ‘The Lost Gold’ plaats: een humoristisch waterspektakel voor alle leeftijden. Het decor van de show? De iconische vijver in het midden van het park.

 

Een spetterende duikshow voor alle leeftijden.

Dompel jezelf onder in de wereld van ‘The Lost Gold’: de gloednieuwe duikshow die deze zomer arriveert in Bobbejaanland! Ga mee op avontuur en ontdek het spannende verhaal achter de geheime schat van Mystery Bay.

De mysterieuze schat werd na veel mislukte pogingen eindelijk gelokaliseerd: op de bodem van de iconische vijver van Bobbejaanland! Komisch avonturier Skizzo is vastberaden om de schat te bergen – en jij kan daarbij zijn!  Geniet van een avontuurlijke show vol duizelingwekkende duiken, hilarische wendingen en spetterend spektakel: ontdek ‘The Lost Gold’ vanaf zaterdag 29 juni in ’t plezantste land!

 

De comeback van de nostalgische vijver

 

“Wie denkt aan Bobbejaanland, denkt aan de attracties, de groene omgeving en de grote vijver in het midden van het park”, vertelt commercieel & creatief directeur Peggy Verelst. “In de beginjaren van het park konden bezoekers daarin zwemmen of in een bootje ronddobberen op het water. Tot 1999 konden gasten in de Mississipi-boot meevaren op het water. Daarna diende de vijver vooral als een prachtig decorstuk.”

 

“Daar komt deze zomer verandering in’, vertelt Verelst. “Het kriebelt al heel wat jaren om de vijver opnieuw actief bij het park te betrekken. ‘Inferno’, de vuurshow die vorig jaar tijdens Halloween plaatsvond op het water, was daarvan een voorsmaakje. We merkten dat onze bezoekers de nostalgische combinatie van de iconische vijver en entertainment voor de hele familie een leuke extra vonden. Met ‘The Lost Gold’ spelen we daar verder op in.”

 

Wat de nieuwe duikshow extra uniek maakt, is de complete setting op het water. Zowel het decor als de platforms en de tribune voor zo’n 500 personen worden volledig op het water gebouwd. Daarnaast komt er geen waterbassin aan te pas: het duikteam zal rechtstreeks in het water van de vijver duiken. Ter voorbereiding werd de vijver deze week grondig gecontroleerd en goedgekeurd door een team professionele duikers.

 

Praktische informatie

De nieuwe duikshow ‘The Lost Gold’ zal vanaf zaterdag 29 juni t.e.m. zondag 1 september elke dag drie keer plaatsvinden. De ingang naar het drijvend theater ligt in Adventure Valley.