Parkshow Raveleijn weer te zien in de Efteling

Vanaf zaterdag 6 april kunnen de bezoekers van de Efteling opnieuw naar de parkshow Raveleijn gaan kijken in de Efteling. Aansluitend kunnen ze eventueel mee het overwinningsfeest vieren in restaurant Het Wapen van Raveleijn.

 

Sinds januari was parkshow Raveleijn niet te zien in de Efteling, dit omwille van een gepland onderhoud. Maar sinds zaterdag 6 april kunnen de bezoekers opnieuw plaatsnemen in de tribunes. De show duurt ongeveer 25 minuten en is meerdere keren per dag te zien.

 

Aan tafel met de helden van Raveleijn

Vier in restaurant Het Wapen van Raveleijn het overwinningsfeest mee en beleef een uniek heldendiner voor de hele familie! Het programma, dat in totaal drie uur duurt, start in de magische stad Raveleijn, waar je de spectaculaire parkshow bekijkt vanaf een gereserveerd gedeelte van de tribune.

Nadat de ruiters de stad van het kwaad hebben bevrijd, word je door de herbergier welkom geheten in het restaurant waar verschillende lekkernijen voor je klaarstaan. Kinderen mogen met Ruiter Thomas en bannelingenmeisje Samira mee naar een geheime plek waar ze in de Ruiterschool de fijne kneepjes van het ruitervak leren.

Na afronding van de Ruiterschool wordt het hoofdgerecht geserveerd, waarbij je de keuze hebt uit vis, vlees of vega(n). Uiteindelijk is het voor de jonge helden tijd voor de proeve van bekwaamheid. Wanneer ze dit hebben doorstaan worden ze benoemd tot ruiter. Als bewijs dat ze behoren tot de selecte Orde van Raven, krijgen ze een speciaal cadeau. Om dit speciale moment te vieren wordt de avond afgesloten met een bijzonder nagerecht en het Ruiterlied.

 

Bron en foto’s: Efteling