Jardin des Bêtes stelt treintje nieuwe achtbaan voor

Het Franse pretpark Jardin des Bêtes zal dit jaar haar tweede achtbaan openen. Het wordt een baantje van Zierer en is op maat voor het familiale publiek van het park. Hoewel je zou denken aan een bijtjesthema, naar aanleiding van de naam van het park, werd gekozen voor een Indiaans thema.

 

Het Franse pretpark Jardin des Bêtes viert dit jaar haar 30ste verjaardag. Het park begon vooral de laatste jaren sterk te investeren in mechanische attracties. In 2020 opende het park haar eerste achtbaan met Spinning Abeille en dit jaar komt er zelfs eentje bij.

Dit jaar opent het park namelijk de achtbaan Train de la Mine. Deze baan wordt momenteel gebouwd door het Duitse bedrijf Zierer en wordt van het type Force 190. De baan zal een lengte krijgen van 190 meter en behaalt een snelheid van 40 km/u. Het park onthulde ondertussen hoe het treintje er zal uitzien.

 

Bron en foto’s: Jardin des bêtes