Het Franse pretpark Parc Spirou zal dit jaar uitpakken met twee nieuwigheden

Na een recordaantal bezoekers van ruim 320.000 in 2023, opent Parc Spirou twee nieuwigheden. Naast een wereldwijd unieke Smurfen 4D-film gaat er ook een nieuwe attractie open, gebaseerd op de hond van Lucky Luke, Rantanplan.

 

Parc Spirou kijkt vol verwachting uit naar zijn zevende seizoen, nadat het in 2023 een nieuw bezoekersrecord heeft behaald. Om ervoor te zorgen dat het themapark aantrekkelijk blijft voor de bezoekers, investeert het park dit jaar 1,5 miljoen euro in vernieuwingen. Naast een 4D-film die uniek is in de wereld, opent er ook een nieuwe attractie voor gezinnen.

 

Een nieuwe attractie in het teken van Rantanplan

De nieuwe attractie van Parc Spirou wordt een theekopjesmolen in het teken van de striphond Rantanplan. In de zes kleurrijke tonnen op de attractie zal plek zijn voor 24 personen. De molen werd geleverd door Zamperla.

Naast de nieuwe attractie werd ook een nieuw horecapunt gebouwd. Hier zal je kunnen smullen van onder meer pannenkoeken, milkshakes, koffie en ijs.

 

De Smurfen nemen hun intrek in het park

Samen met IMPS en Ellipse Animation presenteert Parc Spirou een wereldwijd unieke 4D-film met de Smurfen. In de film ervaren bezoekers hoe de Smurfen Gargamel en zijn magische boek moeten tegenhouden omdat steeds meer dorpelingen worden ontvoerd! De bezoekers vergezellen een verkenningsteam om een ​​einde te maken aan de grote ruzie. De bezoekers kunnen er genieten van uitgebreide geanimeerde scènes gecombineerd met verschillende speciale effecten.

Naast de nieuwe 4D-film zullen de Smurfen ook als personages in het park verschijnen. Er zal een meet & greet-mogelijkheid zijn, zodat u Smurf-smakelijke souvenirfoto’s mee naar huis kunt nemen.

 

Bron en foto’s: Parc Spirou