Fotoalbum: Bobbejaanland – maart 2024

Op 30 maart opende het plezantste land opnieuw de deuren voor een nieuw seizoen. Nieuw voor dit jaar is de volledig vernieuwde Revolution achtbaan. Hier werd het volledige onderstel van de trein vervangen, de trein kreeg terug zijn originele kleuren en er kwamen heel wat extra’s bij in de wachtrij. In die wachtrij zien we nu ook een controlekamer, waar de teletijdmachine die Revolution is, bestuurd wordt. Ook het station onderging een grote make over, heel wat extra lichteffecten werden toegevoegd. Alsook weerklinkt er een nieuwe soundtrack en het typische opstartgeluid keerde terug. Tijdens de rit zie je heel wat nieuwe/oude projecties op de schermen, werden lichteffecten vernieuwd en de soundtrack Bones On the beach kreeg extra bass, zodat deze nog beter klinkt. Voor ons alvast een geslaagde update die ondanks alle vernieuwingen meteen vertrouwd aanvoelde.

Andere nieuwigheden in het park vonden we bij El Rio, waarbij de wachtrij volledig vernieuwd werd. In Cowboy Town werd ook de snoepwinkel onder handen genomen en volledig vernieuwd.