De Plopsa-parken beleven een uitstekende paasvakantie

Aan het einde van de paasvakantie, maakt Plopsa alvast een positieve eindbalans op wat betreft haar bezoekersaantallen. Het ‘Studio 100 Festival’ valt duidelijk in de smaak en dat uit zich ook in de bezoekerscijfers van Plopsaland De Panne. Maar ook de indoor- en waterparken en Plopsa Coo Ardennes kijken meer dan voldaan terug op de paasvakantie.

 

De Plopsa-parken blikken tevreden terug op een bijzonder drukke paasvakantie. Het Plopsa Resort Belgian Coast behaalde afgelopen twee weken bijzonder mooie resultaten. Zo mocht Plopsaland De Panne 11% meer bezoekers ontvangen in vergelijking met vorig jaar. Het Studio 100 Festival, dat recent werd gelanceerd, blijkt een schot in de roos. Het fors uitgebreide animatieprogramma in Plopsaland De Panne wordt geapprecieerd door de bezoekers. Het Plopsa Hotel deed het ook bijzonder goed en had een algemene bezettingsgraad van 80%. Maar ook de water- en indoorparken, die het voornamelijk van minder goed weer moeten hebben, sluiten de vakantie meer dan geslaagd af. Zij behalen cijfers die in lijn liggen met de resultaten van vorig jaar. Plopsa Coo Ardennes trekt deze paasvakantie ongeveer 12% meer bezoekers in vergelijking met 2023.

 

“De paasvakantie was ondanks het wisselvallig weer een échte voltreffer. We konden significant meer bezoekers verwelkomen in onze Belgische parken in vergelijking met voorbije jaren. Deze bezoekersaantallen zijn een bekroning van al het hard werk van de voorbije maanden en stemmen ons gunstig voor de aankomende maanden. Er zitten nog heel wat zaken, zoals de sprookjesmusical Sneeuwwitje en de ZomerRevue, aan te komen dus wij kijken alvast uit naar een fantastische zomer, waarin we opnieuw magische momenten gaan creëren voor onze bezoekers.”

– Carl Lenaerts, CEO Plopsa

 

Plopsaland De Panne blijft opnieuw doorlopend open tot en met het einde van de zomervakantie. De waterparken zijn het hele jaar door geopend. De indoorparken waren de voorbije maanden 5 op 7 geopend, maar zijn vanaf mei terug iedere dag geopend.