DippieDoe opent nieuwe attractie Choco Loco

Op maandag 1 april was het dubbel feest bij kinderattractiepark DippieDoe in de Nederlandse gemeente Best. Niet alleen opende de Buitenhaven weer, maar er werd ook een nieuwe attractie aangekondigd: de Choco Loco.

 

Het Nederlandse pretpark Dippiedoe voegde dit seizoen een nieuwe attractie toe aan haar aanbod. Choco Loco is een chocoladekopjes-attractie die speciaal gemaakt is voor kinderen. Je mag namelijk al in de attractie met een lengte van 80 cm. Op deze manier kunnen zelfs de allerkleinsten mee. De attractie draait automatisch rond en daarnaast zijn de chocoladekopjes ook rond te draaien door de inzittenden zelf. De attractie werd geleverd door SBF Visa.

 

In Nederland zijn er meerdere parken met dezelfde attractie van SBF Visa. DippieDoe heeft de attractie aangeschaft vanwege de hoge speelwaarde. Op dag één heeft de attractie continu gedraaid. Onder veel gelach en enthousiaste reacties van gasten. Het park is blij met de nieuwe aanwinst die op het voormalig ronde Angry Birds Plein staat. Toeschouwers kunnen gezellig om de attractie heen zitten.

 

Attractiepark DippieDoe heeft niet stilgezeten afgelopen winter. Het park is qua oppervlakte groter geworden, er zijn diverse picknickplaatsen bijgekomen en de achtbaan Tyfoon heeft een upgrade gekregen. Komende zomer bestaat het park 25 jaar en er zijn nog veel plannen die volgen.

 

Bron en foto: DippieDoe