Universal Studios Orlando opent deze zomer DreamWorks Land

Deze zomer opent Universal Orlando Resort met DreamWorks Land een levendige nieuwe themaomgeving geïnspireerd op de geliefde personages  Shrek, Trolls  en  Kung Fu Panda van DreamWorks Animation. Bezoekers kunnen interactieve speelruimtes, live-entertainment, een gezinsvriendelijke achtbaan ontdekken en foto’s maken met hun favoriete personages.

 

Wanneer bezoekers het nieuwe gebied betreden, worden ze omring door de levendige wereld en verbeeldingskracht van DreamWorks Animation terwijl ze spannende avonturen beleven, zoals het verkennen van het moeras van Shrek dat voor zijn 10 meter hoge huisje ligt. Maar ze kunnen ook een ritje maken op de betoverende trollercoaster, Po ontmoeten in Panda Village, en Gabby uit Gabby’s Dolhouse ontmoeten.

Gasten zullen ook unieke lekkernijen, fotowaardige muurschilderingen, interactieve speelplekken, waterspeeltuinen en entertainment ontdekken die zijn geïnspireerd op populaire DreamWorks-verhalen en -personages.

 

 

Deze attracties en ervaringen wachten op je in het komende DreamWorks Land:

 

 

Shrek en zijn vrienden

Net als ogres en uien kunnen gasten van Shrek’s Oasis lagen plezier van zich aftrekken en om elke hoek te gekke leuke avonturen ontdekken.

 

Shrek’s Swamp Meet: Bezoekers kunnen Shrek’s Swamp Meet bezoeken om een praatje te maken met de geliefde personages Shrek, prinses Fiona en Donkey, het nobele paard dat graag grapjes maakt, vlakbij het huisje van Shrek.

 

Shrek’s Swamp for Little Ogres: Deze speelruimte ter grootte van een oger beschikt over vier leuke glijbanen, een waterspeelplaats en een speeltuin waar je kan klimmen, stuiteren en spetteren, maar ook het bijgebouw van Shrek betreden.

 

Mama Luna Feline Fiesta: De kaskraker Puss in Boots 2: The Last Wish komt tot leven met deze nieuwe interactieve ervaring die plaatsvindt in Mama Luna’s bejaardentehuis voor katten. Hier kunnen gasten met de vele katten van Mama Luna spelen op levendige interactieve schermen die worden geactiveerd door knoppen, bellen, maracas en hendels. Misschien spotten ze zelfs de enige echte gelaarsde kat zelf.

 

King Harold’s Swamp Symphony: Bezoekers kunnen hun eigen melodieuze meesterwerk creëren terwijl ze een koor van steeds veranderend kikkergekwaak te veroorzaken door voortdurend op een verscheidenheid aan interactieve waterlelies te stampen.

 

Swamp Snacks: Gezinnen kunnen zich tegoed doen aan deze nieuwe kiosk, waar heerlijke snacks worden geserveerd die zijn geïnspireerd op Shrek, waaronder Shrekzel, Far Far A Waffle, Frozen Ogre en meer.

 

 

Trollen met hun eigen achtbaan

Een prachtige fontein met de geliefde Trolls-personages Poppy en Branch bevindt zich in het centrum van Trolls Village, waar ‘fantastisch-verbazingwekkende’ energie stroomt en gasten kunnen ontspannen om hun ‘gelukkige plek’ te vinden.

 

Trolls Trollercoaster: Na een wandeling door een oogverblindend bladerdak met Trolls-personages Poppy, Viva, Tiny Diamond, Satin en Chenille, kunnen gasten van alle leeftijden een ritje maken op de iconische Caterbus terwijl deze over een feloranje en gele baan rijdt van deze familieachtbaan om te ontsnappen aan de spinnen.

Deze achtbaan is trouwens niet nieuw, maar de oude Woody Woodpecker’s Nuthouse Coasterie is voorzien van een nieuw thema.

 

Poppy’s Playground: Onder een gigantische 6 meter hoge paddenstoel bevindt zich Poppy’s Playground – een schaduwrijke speeltuin vol kleurrijke bloemen en insecten, evenals een grote verscheidenheid aan leuke spring- en klimstructuren voor de jongste trollen.

 

Trolls Treats: Poppy’s boombox uit Trolls Band Together is omgetoverd tot een speelse kiosk die kleurrijk Trolls-ijs serveert, geïnspireerd door Poppy en Branch, zoals de roze Poppy-licious Pink met limonadesmaak en de BroZone Berry met bosbessensmaak.

 

High Five Hideaway: Cloud Guy runt deze gloednieuwe winkellocatie met de nieuwste merchandise, waaronder kleding, knuffels en accessoires van Shrek, Trolls, Kung Fu Panda, Gabby’s Dollhouse en meer.

 

 

Kung Fu Panda

De bezoekers beleven spannende en leuke avonturen samen met de lieve panda Po uit de actievolle wereld van Kung Fu Panda-films.

 

Pos Kung Fu Training Camp: Geïnspireerd door de populaire Kung Fu Panda-films, brengt deze gloednieuwe speeltuin het pandadorp tot leven als nooit tevoren. Met zowel natte als droge speelplekken hebben gasten de mogelijkheid om de panda’s te helpen met het wassen en drogen van hun was met behulp van gigantische waterkanonnen, druppelemmers, gigantische ventilatoren en meer. Gasten zullen tijdens de ervaring ook leuke elementen tegenkomen, waaronder een interactieve gong, ondeugende giechelende babypanda’s en extra grote carrousel-noedelkommen van Mr. Ping’s Noodle Shop.

 

Po Live!: Deze digitale, interactieve ontmoeting geeft gasten de mogelijkheid om met de beroemde drakenkrijger zelf te communiceren terwijl hij hen coole kungfu-bewegingen leert, heerlijke roerbakgerechten bereidt en tegelijkertijd voor zijn kleine neefje Ling Ling zorgt.

 

Wat er nog meer te beleven valt:

 

DreamWorks Imagination Celebration: Populaire verhalen uit DreamWorks Animation springen van het scherm en komen tot leven in de DreamWorks Imagination Celebration. Het multi-zintuiglijke avontuur combineert populaire popsongs, energieke dansen, geavanceerde technologie en meer om een ​​fantasierijke feestsfeer te creëren die gasten meeneemt naar de werelden van hun favoriete personages in het gloednieuwe DreamWorks Theater.

 

DreamWorks Character Zone: In de DreamWorks Character Zone kunnen gasten hun favoriete DreamWorks-personages zoals Gabby uit Gabby’s Dollhouse ontmoeten, begroeten en ermee communiceren.

 

Bron en foto’s: Universal Resort Orlando