Nieuws over Mundo Amazonia In Bellewaerde Park

Bellewaerde Park opent vandaag de deuren met een gloednieuwe zone: Mundo Amazonia waarin onder andere 3 nieuwe attracties geïntegreerd zijn. De ontwikkeling en de bouw van deze splinternieuwe zone is goed voor een investering van in totaal 21 miljoen euro, wat tot op heden de grootste investering ooit in het park is.

 

Het afgelopen jaar werd alles op alles gezet om de zone en zijn nieuwe attracties op tijd af te werken. Helaas werden essentiële onderdelen van twee attracties laattijdig geleverd, waardoor de testfases nog niet volledig zijn afgerond. Dat heeft tot gevolg dat de wereldprimeur “Amazonia” en de mini-splash “Rio Do Cacao” op 30 maart nog niet operationeel zullen zijn.

 

Het Bellewaerde-team en de attractieconstructeurs doen er alles aan om beide attracties zo snel mogelijk te openen. Wel zal de nieuwe zone, Mundo Amazonia, samen met de nieuwe kiddie-coaster “Brazilian Buggies”, de vernieuwde River Splash “Rio Do Café”, het nieuw horecapunt “Tropical Takeaway” en de nieuwe souvenirshop “Samba Souvenirs” vanaf 30 maart open zijn voor het publiek.