Nieuwe thrill ride op de Franse kermissen: Venom

De Franse kermissen hebben er een nieuwe thrill ride bij. Het gaat om Venom, een Remix van de Britse fabrikant Tivoli. Momenteel is de attractie terug te vinden op de kermis van Clermont-Ferrand.

 

De thrill ride Remix van de Britse fabrikant Tivoli blijft een succesformule. Er doken de afgelopen jaren verschillende nieuwe exemplaren op in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Ook nu weer kunnen we de komst van een dergelijke nieuwe attractie melden.

Deze keer is het de Franse exploitant Remond die een dergelijke attractie heeft aangeschaft. Deze heeft de naam Venom gekregen en is erg mooi vormgegeven. De attractie maakte haar debuut op de kermis van Clermont-Ferrand die plaatsvindt van 10 februari tot en met 17 maart 2024. Daarna verhuist de attractie van 29 maart tot en met 28 april 2024 naar de kermis van Nancy.

Bron en foto’s: Passion fete foraine