Nieuwe attractie en ambities voor bescheiden Italiaans pretpark Cowboyland

Het Italiaanse pretpark Cowboyland opent dit jaar drie nieuwigheden. Twee daarvan worden attracties, de derde wordt een show met roofvogels. Tijdens de Wild Eagle Show zijn Amerikaanse zeearenden de sterren van de show.

 

De eigenaar van Cowboyland, Roby Ottolini, verliet het park in 2015 en sindsdien bleven de investeringen een beetje uit in dit park, maar doordat hij vorig jaar terugkeerde is men begonnen met een rigoureus onderhoud en renovatie van de structuren. Ook kwamen er nieuwe shows naar het park.

De nieuwe attracties voor dit jaar zijn de 5D-bioscoop Chisum House en een autorondritje voor volwassenen en kinderen dat de naam Ranger Station krijgt.

Met Wild Eagle Show komt er een aanvulling op de vier al bestaande show die worden opgevoerd in het park.

Met deze investeringen wil men aan de toekomst werken en een ambitieuze ontwikkeling doorvoeren. Cowboyland, het enige westerse themapark in Italië, streeft ernaar een van de meest bezochte parken van het land te worden, in de voetsporen van de ‘grote namen’ in de sector, met als doel een steeds groter aantal bezoekers per jaar te bereiken.

 

Bron en foto: Cowboyland