Futuroscope stelt nieuw waterpark Aquascope voor

Het Franse pret- en wetenschapspark Futuroscope zal deze zomer haar nieuwe waterpark Aquascope openen. Wat er allemaal te beleven zal zijn in dit park wordt voorgesteld in een filmpje dat men onlangs heeft gedeeld.

 

In juli 2024 zal het waterpark Aquascope geopend worden. Dit park heeft een binnenoppervlakte van 7.500 m2 en buiten een oppervlakte van 4.500 m2. Het park zal bestaan uit drie zones: een zone in het teken van sensatie, een zone in het teken van immersie en tenslotte ook een zone in teken van plezier.

In de sensatiezone zal men onder andere acht glijbanen kunnen beleven, gebouwd door Polin. Eén daarvan zal uniek zijn in Europa en een golfslagbad bevatten. In de immersiezone wordt volop gebruik gemaakt van multimedia. Zo kan je er een aqua cinema ontdekken, videomapping op het water en schermen onder water. De funzone is bedoeld voor de jonge bezoekers. Hier staat de mascotte Kraki de octopus centraal. Hier vind je glijbanen en andere activiteiten voor kinderen vanaf drie jaar oud. De buitenzone heeft een Lazy River, een strand en zwembad.

 

 

Bronnen: Futuroscope, Interpark

Foto: Futuroscope