West Midlands Safari Park maakt nieuwigheden 2024 bekend

West Midlands Safari Park is een safaripark in Bewdley in Worcestershire, Engeland. Naast het Safaripark bezit het ook een attractiepark. Dit jaar zal in dat attractiepark een nieuwe attractie openen, maar er is nog meer nieuws.

 

West Midlands Safari Park zal dit jaar de nieuwe attractie Jungle Jeeps openen. Deze familiale attractie nodigt de bezoekers uit om plaats te nemen in een jeep om zo een rondritje te maken.

 

Maar er is nog meer nieuws uit dit park, dat onderdeel is van de Looping Groep. Het park onthulde onlangs ook een nieuw logo. Dit nieuwe logo is speelser dan het vorige en heeft het silhouet van een giraf erop. Men wil deze rebranding ook doortrekken doorheen de rest van het park. Ook in de naam is een kleine verandering doorgevoerd, namelijk vroeger was die West Midland Safari Park, vanaf heden wordt dat West Midlands Safari Park.

Verder worden er in het park nieuwe overnachtingsmogelijkheden geopend in de vorm van lodges. Vier van deze lodges zullen uitzicht bieden op de Afrikaanse wilde honden van het safaripark, de andere zullen in het teken staan van de nijlpaarden, die ook een nieuw verblijf hebben gekregen.

Bron en foto’s: West Midlands Safari Park