Movieland Park kondigt nieuwe attractie voor 2024 aan

Movieland Park, gelegen aan het Italiaanse Gardameer, zal dit jaar minstens één nieuwe attractie openen. Dit parkje, dat een beetje onder de radar blijft, heeft tal van bijzondere attracties en een unieke sfeer, het staat volledig in het teken van de film.

 

De nieuwe attractie van dit jaar voor dit park wordt Sahara Jeep. Dit rondritje voor jongere bezoekers zal hen meenemen in een jeepje doorheen een woestijn.

 

Maar het park heeft nog grotere plannen. Sinds vorig jaar wordt in het park gebouwd aan een gloednieuwe rondrit, die de naam Disaster – The Blockbuster Tour zal krijgen. In deze attractie neem je plaats in voertuigen die je meenemen langsheen een tornado, vliegtuig- en helikoptercrash en vele andere taferelen. De nieuwigheid staat al ingetekend op het parkplan en lijkt te gaan liggen naast de bestaande rondrit Magma Tour 2.1 en naast het waterpark. Het is echter niet volledig duidelijk of dit nu een uitbreiding wordt van de bestaande Magma Tour of een volledig aparte attractie. Ook een openingsdatum is nog niet bekendgemaakt.

 

Bron en foto: Movieland Park