Walibi Holland wordt rookvrij

Walibi Holland wordt vanaf 30 maart een rookvrij park. Roken, het gebruik van e-smokers en vapes is daarom alleen toegestaan in de aangewezen rookzones. Dit is goed nieuws voor alle niet-rokende gasten en gezinnen met kinderen die het park komen bezoeken.

 

Bij de seizoensopening van Walibi Holland op zaterdag 30 maart zullen gasten geen hinder meer ondervinden van rokende gasten. Het was in 2017 al niet toegestaan om te roken in onze wachtrijen, attracties en horecagelegenheden, vanaf 30 maart wordt deze maatregel uitgebreid. “Hiermee proberen wij jonge gasten het goede voorbeeld te geven en ze op een gezonde en veilige manier te kunnen laten genieten van Walibi Holland”, aldus Mascha Taminiau, General Director.

 

Vier rookzones

Walibi Holland vindt het belangrijk dat iedereen op hun eigen manier kan genieten van een bezoek aan Walibi Holland. Daarom hebben wij verspreid over het park vier rookzones gecreëerd. Deze rookzones zijn opgenomen in de verschillende zones in het park en zijn daarmee niet nadrukkelijk aanwezig, zodat jonge gasten hier niet direct mee geconfronteerd worden.

 

 

Een gezond dagje uit voor iedereen

Met het huidige attractieaanbod voor gezinnen en tieners vinden wij het belangrijk dat iedereen op een gezonde wijze kan genieten van een verblijf in Walibi Holland en willen wij hiermee een grote stap zetten richting een rookvrije generatie.