Treintje nieuwe achtbaan Brazilian Buggys aangekomen in Bellewaerde Park

In het Belgische Bellewaerde Park kwam vandaag een leuke levering toe. Op de bouwwerf van de nieuwe themazone Mundo Amazonia werd het treintje voor de nieuwe achtbaan geleverd.

 

Over een dikke maand gaat Bellewaerde Park weer open voor bezoekers. Dit jaar kunnen zij een gloednieuw gebied ontdekken, met als grote blikvanger een grote, unieke waterattractie.

Maar in de zone komt ook een nieuwe achtbaan, Brazilian Buggys. Deze achtbaan wordt momenteel volop opgebouwd in het park. Vandaag kwam een leuke levering toe in het park, het treintje van de achtbaan.

 

 

Brazilian Buggys

Brazilian Buggys werd gebouwd door het Italiaanse bedrijf Zamperla en is een achtbaan vooral bedoeld voor de jonge bezoekers. De naam geeft een knipoog naar de verdwenen achtbaan De Keverbaan, die voorheen op deze locatie stond.

Brazilian Buggys heeft een hoogte van 4,6 meter en een lengte van 92 meter. De maximale snelheid op deze baan bedraagt 29 km/u.

Over de baan rijdt een treintje met plaats voor twaalf personen. Wie een ritje wil maken kan dat vanaf een minimumlengte van 90 cm. Zonder begeleiding kan dat vanaf een lengte van 105 cm.

 

Bron: Bellewaerde Park