Le Fleury opent meerdere nieuwe attracties

Het Franse pretparkje Le Fleury zal dit jaar minstens twee nieuwe attracties openen. Dit parkje is gelegen vlakbij de Belgische grens en biedt een aanbod aan dat gericht is op jonge gezinnen. De twee nieuwe attractie voor dit jaar passen daar ook meteen bij.

 

Net als de afgelopen jaren zal het Franse pretpark Le Fleury weer enkele nieuwigheden openen. De eerste wordt Red Bus, een zogenaamd Crazy Bus attractie, gebouwd door Zamperla. De tweede wordt Rocking Tug, een zogenaamd Rockin’ Tug eveneens van Zamperla.

De nieuwe attracties betekenen wel het afscheid van een oude attractie. Het park neemt namelijk afscheid van haar zwembadje met glijbaan.

 

Nog een derde nieuwe attractie?

Onlangs postte het park op Facebook ook al een foto van een vrachtwagen met daarop een attractie die geleverd wordt. Voorlopig zien we die nog niet terug op het parkplan, maar mogelijk zal het park dus nog een derde attractie openen in de vorm van een bootjesmolen.

 

 

Bron en foto’s: Le Fleury, TPF