Pleasurewood Hills stopt achtbaan Marble Madness in een nieuw jasje

Tijdens dit winterseizoen heeft het Engelse pretpark Pleasurewood Hills haar achtbaan Marble Madness gedemonteerd om deze grondig te renoveren. Het meest opvallende aspect van deze renovatie is het nieuwe kleurenschema.

 

Pleasurewood Hills, een pretpark gelegen in Malton, North Yorkshire, Engeland, heeft deze winter haar achtbaan Marble Madness stevig onder handen genomen. De baan werd volledig gedemonteerd en kreeg een volledig nieuw kleurenschema. Maar daar bleef het niet bij, ook de karretjes die over de baan rijden, kregen een nieuw uiterlijk.

Marble Madness werd geopend in 2014, maar was afkomstig van Flamingo Land, waar ze van 1997 tot 2013 haar rondjes reed. De baan is een klassieke Wilde Muis achtbaan, gebouwd door Maurer Rides. De baan heeft een hoogte van 15 meter en een lengte van 370 meter. De karretjes bereiken een topsnelheid van 45 km/u.

 

 

Bron en foto’s: RCDB, Pleasurewood Hills