Planet Zoo verschijnt in maart op spelconsoles

Frontier, de creatieve kracht achter de populaire dierentuinsimulator Planet Zoo, had onlangs erg goed nieuws voor iedereen die een moderne spelconsole heeft. De populaire dierentuinsimulator, oorspronkelijk uitgebracht op pc in 2019, debuteert namelijk op 26 maart 2024 op PS5 en Xbox Series X/S.

 

Frontier, een spelontwikkelaar die we kennen van Zoo Tycoon, Rollercoaster Tycoon 3, Screamride, Jurassic World Evolution en (misschien vooral) Planet Coaster, zal binnenkort haar PC-spel Planet Zoo uitbrengen op hedendaagse spelconsoles. Deze beweging richting de consolemarkt zagen we overigens al eens eerder gebeuren bij Planet Coaster.

Wanneer je de consoleversie pre-ordert, krijg je enkele unieke extra dieren om in je zoo te plaatsen. Het gaat over een dwergnijlpaard, een komodovaraan en de thomsongazelle.

 

 

De basisversie van Planet Zoo op consoles zal 49,99 euro kosten. Voor de Deluxe Edition betaal je zo’n 10 euro meer, en daarvoor ontvang je 16 extra dieren en 2 extra scenario’s. Daarnaast zal er ook nog een ultieme editie verschijnen die 119,99 euro zal kosten. In ruil daarvoor ontvang je de inhoud van de Deluxe Edition en een Season Pass met 14 toekomstige DLC’s, met daarin wel meer dan 80 verschillende diersoorten, 15 extra scenario’s en meer dan 2.000 decorstukken.

 

Bron: Frontier