Slagharen onthult met trots de Rancho Grande Deluxe met een vervroegde aankomstdatum

Momenteel wordt er in Attractie- & Vakantiepark Slagharen hard gewerkt aan de gloednieuwe moderne lodges, perfect voor 8 personen. Eerder onthulden we al de naam Rancho Grande, met de belofte dat er nog een speciale VIP variant zou komen.

 

Rancho Grande Deluxe
Hier is hij dan. Met trots kondigen we aan dat de VIP accommodatie de naam Rancho Grande Deluxe zal dragen. Deze accommodatie bestaat uit vier prachtige slaapkamers, twee badkamers en een moderne woonkamer met een volledig uitgeruste keuken. Maar dat is nog niet alles! De Rancho Grande Deluxe wordt nog luxueuzer met een heerlijke vierpersoons infrarood sauna en een BBQ/vuurhaard op het ruime terras. Extraatjes zoals een grotere TV in de woonkamer, een TV in twee van de vier slaapkamers, een Bluetooth geluidssysteem, comfortabele ligbedden buiten, luxe beddengoed in de grote slaapkamers en zelfs een Quooker in de keuken maken het verblijf buitengewoon. Ook worden de bedden in de Deluxe vooraf opgemaakt, staat er een welkomstpakketje en badpakket en ontvangen alle kinderen een Randy of Rosie knuffel.

 

Te reserveren voor aankomsten vanaf 26 april
Goed nieuws voor degenen die niet kunnen wachten om deze prachtige accommodaties te ervaren: door het voorspoedige verloop van de bouw kunnen gasten al vanaf 26 april genieten van een verblijf in een Rancho Grande of Rancho Grande Deluxe! Een eerdere kans dan verwacht om Wild West avonturen in Slagharen te ervaren. Op dat moment zijn er 14 Rancho Grande en 16 Rancho Grande Deluxe beschikbaar zijn, vanaf 1 juli zelfs 28 Rancho Grande en 32 Deluxe. Reserveringen zijn nu al mogelijk via www.slagharen.com. Mis deze kans niet om een onvergetelijke ervaring te beleven in deze schitterende accommodaties!

 

Blijven slapen in Slagharen
Het vakantiepark van Slagharen bestaat uit 713 accommodaties per 1 juli. Alle huidige accommodaties zijn op dit moment te reserveren via slagharen.com. Wanneer je op het vakantiepark verblijft, heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana.