Freizeitpark Plohn opent Jet Ski-attractie in 2024

Freizeitpark Plohn teasde onlangs haar fans met de komst van een nieuwe attractie. Het park deelde op haar sociale mediakanalen een foto van de bouwwerken aan een mysterieuze attractie. Aan de vormen te zien zal het park een Jet Ski-attractie openen.

 

Ook dit jaar zal Freizeitpark Plohn haar attractieaanbod uitbreien, ditmaal met een attractie van het type Jet Ski. Bij dit type attractie neemt men plaats in een bootje waarin een stuur staat. Met dit stuur beslis je zelf hoe ver je uitzwenkt en zo lijk je te driften over het water. Deze attractie lijkt te komen op de plek waar vroeger de fonteinen stonden. 

 

Op het parkplan zien we ook dat er gebouwd wordt naast de in 2017 geopende Spinning Coaster Drachenwirbel.

 

 

Vorig jaar nog opende het park de nieuwe rondrit Max & Moritz. Deze attractie bestaat uit diertjes die rondrijden doorheen de leefwereld van deze twee kwajongens.

 

Bron en foto: Freizeitpark Plohn