Dit worden de attracties van het nieuwe Peppa Pig pretpark

Het nieuwe Peppa Pretpark, gelegen in het Duitse Günzburg (naast LEGOLAND Deutschland Resort), zal haar poorten voor het eerst openen met Pinksteren dit jaar. Het park nodigt haar bezoekers uit in de wereld van het roze varkentje. Het park, dat gericht is op kinderen, zal zeven speeltuinen krijgen met enkele attracties.

 

Bij het Peppa Pig Park draait alles om spelenderwijs leren, interactie en ontdekken. Met deze drie hoofdthema’s zijn speeltuinen bijna perfecte attracties. Daarom zal Peppa Pig Park er zeven hebben. Ideaal voor de fans en doelgroep van Peppa Pig. De speeltuinen zullen er als volgt uitzien:

 

  • Matschpfützen-Wasserspielplatz: De kinderen beleven hier een zalige tijd waarin ze Peppa en George’s favoriete bezigheid doen: op en neer springen in modderplassen. Deze speeltuin heeft borrelende fonteinen, glijbanen en andere verrassingen. Superleuk, pittig en perfect voor warme dagen.
  • Peppas & Schorschs Räderspaß: Maak een leuke rit met Peppa en Schorsch door een prachtig berglandschap.
  • Opa Kläffs Sandspielplatz: Bouw je eigen zandkasteel en zoek naar verborgen schatten op het pirateneiland.
  • Schorschs Burg: Verken Schorsch’s Castle en ontdek de geheimen van het labyrint.
  • Peppas Baumhaus: Klim in Peppa’s boomhut en glijd vervolgens naar beneden voor nog meer plezier.
  • Luisa Löffels Spielplatz: Verken de speeltuin van Luisa Töpfer door te springen, kruipen of springen en vind alle manieren om in de konijnenholen te spelen.
  • Auf zur Kirmes: Ontmoet Peppa en haar vrienden voor een kermisavontuur vol gratis spelletjes en attracties, waaronder Peppa’s ballonvaart. Een rustige vlucht met een prachtig uitzicht op Peppa Pig Park.

 

 

 

Unieke Lego Duplo Peppa Pig Playzone

In de Lego Duplo Peppa Pig Playzone kunnen de kinderen zich onderdompelen in de wereld van Lego Duplo Peppa Pig. Ze kunnen hun favoriete Peppa Pig-scènes naspelen met Duplo. In de Playzone hebben ze ook de mogelijkheid om Peppa en haar vriendin Luzie live mee te maken en een souvenirfoto te maken.

 

Achtbaan

In het park zal ook een achtbaan terugvinden zijn. Papa Wutz´ Achterbahn werd gebouwd door Zamperla.

 

Bron en foto’s: Peppa Pig Park