Eerste Japanse commercials voor Donkey Kong-themagebied duiken op

Universal Studios Japan, een pretpark in Osaka, is momenteel druk bezig met de bouw van een achtbaan die volledig gewijd is aan het bekende spelpersonage Donkey Kong. De attractie zal te vinden zijn in de uitbreidingszone Super Nintendo World, die ook deel uitmaakt van het park. Hoewel de achtbaan pas vroeg in 2024 open zal gaan voor het publiek, heeft het park al enkele televisiecommercials gelanceerd.

 

De commercials werden eind december op YouTube geplaatst door Universal Studios Japan. In de beschrijving van de commercials bevestigt het park dat Donkey Kong Country, de naam van het jongste themagebied in het Japanse Super Nintendo World, in de lente van 2024 zal worden geopend. In de video’s worden animaties getoond van wat bezoekers kunnen verwachten.

Het park heeft momenteel twee commercials uitgebracht: een lange versie van 30 seconden en een ingekorte versie van slechts 16 seconden. In de video’s volgen we een Japans gezin dat een bezoek brengt aan Super Nintendo World. Ze worden rondgeleid door Mario, totdat plotseling Donkey Kong op spectaculaire wijze verschijnt. Het gezin begeeft zich vervolgens in een mijnkarretje dat van de track loskomt en weer op een ander stuk track landt. Ook trommels en andere personages uit Donkey Kong komen voor in de commercial.

 

 

 

Foto: Universal Studios Japan officieel YouTube-kanaal