Betoverende kerstvoorstelling bij Boudewijn Seapark trekt nu al bijna 10.000 bezoekers

Boudewijn Seapark verwelkomde deze kerstvakantie al bijna 10.000 bezoekers met zijn betoverende kerstvoorstelling, die een unieke combinatie biedt van een speciale dolfijnenvoorstelling en een meeslepend, educatief theaterstuk.

 

Elke kerstvakantie presenteert Boudewijn Seapark een bijzondere dolfijnenvoorstelling in het dolfinarium. Dit jaar wordt de magie versterkt door een aangrijpend theaterstuk, waarin het publiek wordt meegenomen in een verhaal vol humor, ontdekkingen en bewustwording. Maak kennis met de charmante zingende zeemeermin Ziziana en haar vrienden van de zee, waaronder de grappige rog Rogier, het slimme zeepaardje Zop, en het hilarische duo Zeehond & Zeeleeuw. Zij brengen op kinderlijke wijze een educatieve boodschap over hoe we beter voor de zee moeten zorgen en vervuiling kunnen tegengaan. De dolfijnen betoveren het publiek met adembenemende sprongen, terwijl prachtige kostuums en handpoppen de zeemeermin en zeedieren laten schitteren. De meeslepende muziek roept de sfeer van de diepe oceaan op en versterkt de emoties van het verhaal.

 

 

De nieuwe kerstvoorstelling ging afgelopen zaterdag in première. In de periode tussen 23 en 29 december 2023 hebben al bijna 10.000 bezoekers Boudewijn Seapark bezocht, wat een indrukwekkende stijging van 15% betekent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De tweede week van de kerstvakantie belooft eveneens een gezellige drukte in het park.