Fotoalbums: West-Amerika trip: Sonoma TrainTown Railroad & Oakland Zoo- juli 2023

In juli trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert, Rik en Jonathan eropuit naar het westen van Amerika waar ze 3 weken lang zouden toeren door het land. We bezochten heel wat bijzondere plaatsen en we delen dan ook graag de foto’s van onze reis en delen kort onze belangrijkste ervaringen.

 

Sonoma TrainTown Railroad

Sonoma TrainTown Railroad is een klein charmant pretparkje in Sonoma. Met Mine Train staat er een achtbaan. Deze is een custom familie coaster van E&F Miler. Voor een dergelijk baantje had deze nog wel een leuk parcours. Verder staan hier nog enkele attracties, maar is de beleving natuurlijk vooral gericht op de treinen.

Oakland Zoo

Oakland Zoo is een dierentuin in Oakland, Californië. Net naast het dierenpark zijn er ook enkele pretparkattracties neergezet. Het interessante als credit hunter is dat je de zoo niet hoeft binnen te gaan om de attracties te kunnen doen. Helaas bleek tijdens ons bezoek de achtbaan net kapot te zijn waardoor we deze niet konden doen.