Six Flags America ontwikkelt nieuwe themazone SteamTown

Eind 2022 sloot het Amerikaanse pretpark Six Flags America onverwacht haar themazone Coyote Creek en de attracties die in de zone te vinden waren. Onlangs maakte het park bekend dat deze zone volgend jaar zal heropenen als SteamTown. Drie van de oude attracties komen terug in een nieuw kleedje en er zal een nieuwe attractie toegevoegd worden.

 

Six Flags America opent volgend jaar haar nieuwe themazone SteamTown, een combinatie van Western en het industriële. Zelf zeggen ze dat in deze zone het verleden en de toekomst gecombineerd worden.

In de zone zal de gloednieuwe attractie SteamWhirler verschijnen, dit wordt een NebulaZ attractie, gebouwd door Zamperla. Verder heropent men de hangende achtbaan Mind Eraser als Suspended Coaster, het is niet duidelijk of dit nog een werknaam is, of dat dit de effectieve naam wordt. Deze SLC van Vekoma zal voorzien worden van de nieuwe generatie Vekoma treintjes.

Verder heropent men Rapid River Renegade Rapids als River rapids ride en de Botsauto’s veranderen van Coyote Creek Crazy Cars naar Bumper Cars. De laatste attractie die voorheen in het gebied stond, een Breakdance genaamd Rodeo, lijkt niet meer te verschijnen in de nieuwe plannen.

 

Bron en foto’s: Six Flags America