Fotoalbums: Rodelspass– 26/27 juli 2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Bobovka Lipno

Bij Bobovka Lipno kan je kiezen uit twee types rodelbaan. Zowel eentje in een goot, als eentje met rails. Themeparkfreaks Bob en Tristan kozen uiteraard voor de Alpine Coaster op rails.

Deze baan draagt de naam Horská Bobová Dráha en opende in 2016. Ze werd gebouwd door Wiegand en heeft een lengte van 780 meter.

Stoaninger Alm

Bij Stoaninger Alm maakten Themeparkfreaks Bob en Tristan een ritje op Speed-Gleit-Bahn. Deze Mountain Coaster werd gebouwd door Brandauer en opende in 2003. De baan heeft een lengte van 1000 meter.

Sommerrodelbahn Grafenau

Themeparkfreaks Bob en Tristan gingen tijdens hun zomertrip ook langs bij Sommerrodelbahn Grafenau. Hier konden ze een ritje maken op de Alpine Coaster Bärenbob.

Deze baan werd gebouwd door Wiegand en opende in 1998. De baan heeft een mooie lengte van 1250 meter.