100 jaar Disney wordt op 16 oktober gevierd in Disneyland Paris

Op maandag 16 oktober viert Disneyland Paris 100 jaar Disney. De afgelopen 100 jaar werden er tijdloze verhalen verteld en maakten we kennis met onvergetelijke personages. Disneyland zet daarom graag samen met de andere Disney Parken wereldwijd de vele fans en artiesten in de bloemetjes.

 

Mickey Mouse, Peter Pan, Pinokkio en Aladdin. Iedereen maakte de afgelopen 100 jaar kennis met deze populaire figuren. Op maandag 16 oktober wordt wereldwijd 100 jaar Disney gevierd in alle Disneyparken. Uiteraard dus ook in Disneyland Paris. De festiviteiten staan in het teken van de trouwe fans maar ook de vele artiesten die al jaren de meest fantastische verhalen weten te presenteren. Wat er allemaal die dag te beleven valt is een nog goed bewaard geheim maar het beloofd alvast een speciale dag te worden met exclusieve Disney-ervaringen.

 

Bron & foto: DLP