Santa’s Village kondigt nieuwe achtbaan Midnight Flyer aan

Het Amerikaanse pretpark Santa’s Village, gelegen in Jefferson, kondigde aan afscheid te gaan nemen van haar oudste achtbaan Rudy’s Rapid Transit Coaster. Gelukkig maken ze nu ook bekent dat er een gloednieuwe achtbaan in de plaats zal komen.

 

Met Midnight Flyer kondigt het Amerikaanse pretpark Santa’s Village de vervanger aan van haar oude achtbaan Rudy’s Rapid Transit Coaster. Midnight Flyer zal een familiale achtbaan worden, die gebouwd wordt door het Nederlandse bedrijf Vekoma. Voorlopig zijn verdere details nog niet bekendgemaakt.

 

Rudy’s Rapid Transit Coaster zal in de loop van dit seizoen gesloten worden in het Amerikaanse Santa’s Village . Een precieze datum is niet gecommuniceerd. Bezoekers van het park kunnen wel nog snel een ritje maken op de achtbaan, want de sluiting zal ergens in de herfst plaatsvinden.

 

 

Bron en foto: Santa’s Village