Nieuwe achtbaan Havana Spinning Adventure wordt opgebouwd in Mondo Verde

Dat het Nederlandse Mondo Verde een nieuwe achtbaan zou openen, bleek al uit een bouwaanvraag. Nu is het park volop bezig met de opbouw hiervan. Dit wordt al de tweede nieuwigheid, nadat onlangs ook een schommelboot opende.

 

In Mondo Verde zal naar verwachting volgende week de nieuwe achtbaan Havana Spinning Adventure geopend worden. Deze nieuwe achtbaan wordt momenteel volop opgebouwd in de omgeving van de boomstamattractie. Het gaat om een rollercoaster voor het hele gezin.

Deze nieuwe achtbaan werd geleverd door het Italiaanse bedrijf SBF Visa en is van het type Spinning Coaster. Dit is een achtbaan met draaiende karretjes. De hoogte van de achtbaan bedraagt 7 meter, de snelheid is 30 km/u en de lengte is 113 meter.

 

Dit is al de tweede attractie die het park dit jaar opent, want eerder opende al de schommelboot The Pearl. Deze kwam op de plek te staan van de verwijderde Kontiki attractie.

 

Bron en foto’s: Martijn Verhoeven