Fotoalbum: Quandam – mei 2023

Ondertussen al 10 jaar een vaste waarde in het Belgische Berlaar is het middeleeuwse evenement Quandam. Echter zijn we er nog nooit geweest, ook al is het amper op 10 min waar wij van wonen. Hoog tijd dus dat ik, Themeparkfreak Maarten en mijn gezin eens naar Quandam trokken. Het middeleeuwse event bied tal van entertainment aan, van een roofvogelshow tot een steektornooi (Jawel ruiters die elkaar te lijf gaan met een lans) een heus middeleeuws slagveld re-enactement. Er waren ook tal van activiteiten voor de kinderen zoals:, boogschieten, katapultschieten, munten slagen, kaarsen maken enz. De gigantische markt met tal van leuke ambachtelijke spullen en eten was eveneens fantastisch om te zien. Narren, tovenaars met kleine shows het kan niet op, zelfs middeleeuws eten en drinken, geen hamburgers en hotdogs maar taart en pasteien. Echt een uniek evenement.