Eerste testritten Wildcat’s Revenge gaan van start in Hersheypark

Na maandenlang bouwen kwam de nieuwe RMC achtbaan Wildcat’s Revenge voor het eerst tot leven in het Amerikaanse pretpark Hersheypark. Deze nieuwe achtbaan is eigenlijk een grote omvorming van de traditionele houten achtbaan Wildcat naar een hybride achtbaan.

 

Begin november maakte Hersheypark, een pretpark gelegen in de Amerikaanse staat Pennsylvania, bekend dat het de achtbaan Wildcat een RMC-conversie zou geven en transformeren tot Wildcat’s Revenge. Rocky Mountain Construction was de afgelopen maanden dan ook druk bezig met de volledige ombouw en onlangs kan men een eerste treintje door de baan sturen.

 

Wildcat’s Revenge is 42,7 meter hoog en heeft een lengte van 1070 meter. Tijdens de rit gaan gasten doorheen vier inversies en behalen een maximale snelheid van net geen 100 km/u. De inversie elementen zijn een Step-Up Under Flip, Zero-G Stall en een Zero-G Roll. De opening is voorzien voor de zomer van 2023.

 

Bron en foto: Hersheypark