Openingsdatum Terra Magma in Bobbejaanland bekendgemaakt

Na maanden van werken is de opening van Terra Magma op komst. Deze vernieuwde boomstamattractie zal haar eerste bezoekers ontvangen vanaf 14 mei. Zij zullen het mysterie van de vulkaan kunnen gaan ontdekken.

 

Nadat we vorig jaar afscheid namen van Indiana River in Bobbejaanland ging men meteen van start met de bouwwerken aan een vernieuwde versie van de boomstamattractie. Het volledige decor werd gesloopt en de attractie werd volledig opnieuw aangekleed. Ook op technisch gebied werden heel wat dingen aangepast, tot een volledig nieuwe computersturing toe.

Natuurlijk zullen we ook heel wat nieuwe decors en vooral special effects kunnen ontdekken in Terra Magma, waar de nodige projecties voor zullen zorgen. Tijdens het avontuur zullen de bezoekers op pad gaan om het mysterie van de vulkaan te ontdekken en dat zullen ze kunnen doen vanaf 14 mei.

 

 

Bron en foto: Bobbejaanland