Fotoalbum: Frühlingsfest Hannover en Osterkirmes Herford – april 2023

Themeparkfreaks Jasper en Jonathan trokken naar Duitsland om daar enkele paaskermissen te bezoeken. Ze stopten onder andere in Hannover, Herford, Bielefeld en Dusseldorf.

 

Frühlingsfest Hannover:

Hannover heeft drie grote kermissen ieder jaar. Je hebt het Frühlingsfest in april, het Schützenfest in juni/juli en het Oktoberfest in september/oktober. Het Frühlingsfest kon dit jaar met een primeur uitpakken, want voor het eerst op de Duitse kermissen kon Anthony’s Abenteuer van Simon Balshüsemann bereden worden. Wij stonden er op de openingsdag en waren bijgevolg ook één van de eerste bezoekers! Ook de Berg & Tal achtbaan van Schneider was aanwezig. De andere attracties kan je ontdekken in het album.

Osterkirmes Herford:

Nieuw dit jaar voor Duitsland is de wederintrede van de kinderachtbaan Wilder Clown, die na enkele jaren in Frankrijk te hebben rondgereisd, nu terug opnieuw in het buurland is. Eén van de kermissen waarop deze aanwezig is, is de Osterkirmes in Herford. Andere attracties zijn onder andere een reuzenrad, Musik Express, Aviator, spiegeldoolhof, simulator, breakdance, botsauto’s en een tripride.