Nieuw funhouse Adventure Bay heeft haar debuut gemaakt in Helmond

De Nederlandse exploitant Corrie Spelbrink heeft een nieuwe attractie. Het gaat om een funhouse dat gebouwd werd door de Italiaanse fabrikant Gosetto. De naam van het funhouse is Adventure Bay en heeft een tropisch thema gekregen. De première was voor de kermis van Helmond.

 

Adventure Bay is een gloednieuw funhouse dat in première is gegaan op de kermis van Helmond, die liep van 24 maart tot en met 2 april. Het is Corrie Spelbrink die aanklopte bij de Italiaanse fabrikant Gosetto voor de bouw van de nieuwe attractie. Deze wordt vervoerd op 2 transporten en is in totaal 23 meter lang, 8 meter diep en 12 meter hoog. Het funhouse heeft een tropische uitstraling en telt 5 verdiepingen. Het Nederlandse bedrijf Studio Alex Pijl stond in voor de wandtekeningen.

 

 

Corrie Spelbrink kennen we van het andere funhouse Crazy Circus. Crazy Circus werd gebouwd in 2010 door de fabrikant Eckelboom en ging eerst nog door het leven als The Crazy Machines. Adventure Bay is nu in de plaats gekomen van het Crazy Circus want deze werd verkocht aan het buitenland.

 

Bron en foto’s: Gosetto