Jumanji – The Labyrinth is geopend in Gardaland

Het Italiaanse pretpark Gardaland opende vorig jaar al de Darkride Jumanji – The Adventure. Dit jaar voegde het park een nieuwe attractie toe die eveneens in het teken van de Jumanji film staat. In Jumanji – The Labyrinth doorlopen de bezoekers een bijzonder doolhof.

 

 

Gardaland opende haar nieuwe attractie Jumanji – The Labyrinth. In dit doolhof zullen de bezoekers ondergedompeld worden in de sfeer van de Jumanji film. Deze attractie beleef je te voet en zal al je zintuigen aanspreken.

Nadat de bezoekers doorheen de ingang wandelen, zullen ze via een groene zogenaamde vortex in de Jumanji wereld terechtkomen, net zoals de personages uit de film dat deden. Als tweede test moeten ze de uitweg zoeken in een spiegeldoolhof, dat bestaat uit 40 spiegels en 30 meter lang is.

Daarna doorlopen ze een indoor doorgang naar een 180 meter lang jungle labyrint. Hier vind je ongeveer 2000 echte planten van meer dan 30 verschillende soorten. In deze jungle zitten verborgen omleidingen, kruispunten, doodlopende wegen en verrassende speciale effecten verborgen.

Je ontdekt hier ook 14 rotsen en verschillende standbeelden om de bezoekers het gevoel te geven echt de mysterieuze wereld van Jumanji binnen te stappen. Wanneer je het hart van de jungle bereikt, zie je de iconische beelden uit de film, namelijk een aap, een olifant en een 180 centimeter lange krokodil. Deze beelden beschermen de heilige juwelen voordat je de majestueuze Olifantentempel bereikt.

 

Bron en foto: Gardaland